Здравейте,
казвам се Яна. Много се радвам, че гледате нашата страничка и ви поздравявам с Добре Дошли! Надявам се да се забавлявате с разглеждането й!

 

За себе си мога да ви споделя, че преди известно време открих нови заложби - заложби, които не подозирах, че притежавам. Открих творческата си страна и сега се наслаждавам на опознаването и развиването й.

 

Хобитата ми в момента са да творя, да творя и отново да творя! Занимавам се творчески занаяти и също фотография покрай любимия ми съпруг... много е заразяваща страста му към занаята! Обичам, когато работим заедно в екип!

 

Също така обичам да създавам красоти и да радвам хората с тях. Тогава удоволствието от добре свършената работа е двойно.

 

Надявам се, че ще имаме възможността да работим заедно с вас и да отразим ценни ваши моменти, от които да ви остане красив и мил спомен!

Здравейте,
моето име е Борислав. Близките ми хора ме наричат Боби, а в артистичните среди съм познат и като Борха.

 

Роден съм и израстнал в голямата София, но съм живял известно време и извън пределите на нашата прекрасна родина - в слънчева Испания.

 

Мечтата ми е да обиколя света заедно с моята съпруга и да открием неговите природни и културни богатства.

 

Фотографията ми е страст още от детските години. Моят интерес се събуди след като получих първият си апарат, филмов 35 мм-ов Kodak. От тогава на сетне имам желанието да заснемам прекрасни места и хора.

 

В момента се специализирам в няколко жанра във фотографията - фотосесии на Бременни, Семейства, Деца и Двойки. Когато не снимам за някой клиент, обичам да развивам уменията си в сферата на пейзажната и макро фотография.