Благодарение на вас, нашите клиенти, вече сме удостоени с престижното отличие Коректна Фирма 2016, което се признава на фирми характеризиращи се с безупречна репутация сред клиенти и контрагенти.

Благодарим ви за доверието. Обещаваме да продължаваме да се развиваме, за да ви радваме с все по-добри снимки.

Ето какво казват нашите клиенти и почитатели за нас.


 

" Благодарим, Борислав Борисов и Yana Borisova за страхотната "бременна" фотосесия. Уловихте прекрасни моменти и ще ни остане много мил спомен! "

Златина Атанасоваот Златина Атанасова
през Facebook

" Когато има страст в това което правиш, то тази страст е видима в крайния резултат! Браво, Боби! :) "

Иван Харалампиевот Иван Харалампиев
през Facebook

" Страхотен професионалист! Снима с лекота и едновременно страст. Изпипва детайлите в съответния кадър и помага на човек да се отпусне пред обектива. Силно го препоръчвам за който и вид фотосесия сте си избрали ! Поздравления за прекрасното му портфолио и се радвам, че аз и семейството ми сме част от него. "

Лора Григороваот Лора Григорова
през Facebook

" Страхотно се справихте. Уловили сте много истински, чисти и непринудени моменти на едно дете, което си има свои чувства, мисли и начин на поведение. Страхонти сте, поздравявам Ви още веднъж. Благодаря много. "

от Таня ГеоргиеваТаня Георгиева
през Facebook

" Борислав, благодарим ви за чудесно свършената работа. Снимките са супер. "

от Биомедика БългарияБиомедика България
през e-mail

"Една снимка може да каже повече от хиляда думи. Борислав Борисов притежава дарбата да разкрие най-доброто от нас. Това прави поне хиляда прекрасни думи в един кадър."

от Евгения Ганчева (1Legal.net)
през e-mail

"Имаме страхотни снимки от юбилея на мъжа ми! Боби е истински професионалист, работи с желание и идея. Благодарим! Празникът ни стана още по-запомнящ се!"

от Яна Ватева
през Facebook